Reiki behandeling
REIKI

Reiki betekent "universele levensenergie". Tijdens een reiki-behandeling geef ik die levensenergie door via handoplegging. De reiki-energie stroomt tijdens de reiki-behandeling via de verschillende reiki handposities naar die plekken in je lichaam die de energie het meeste nodig hebben. Het vult tekorten aan en herstelt de balans.

 

Reiki werkt in op het fysieke lichaam, en ook op je geest (denken) en op de emoties. Daardoor zorgt het voor lichamelijke ontspanning, innerlijke rust en een gevoel van vrede en geluk.

 

Bij een persoonlijke en directe Reiki behandeling wordt de cliënt, met de kleding aan, op een behandeltafel behandeld.

Aan de hand van verschillende handposities wordt de universele energie via mij doorgegeven. Wanneer je het niet prettig vind om direct aangeraakt te worden, dan  houdt ik mijn handen enige centimeters boven jouw lichaam.

Intieme aanrakingen en alle posities die jij cliënt als onplezierig ervaart worden uiteraard vermeden. Reiki vindt altijd de juiste weg.

Om de werking van de Reiki nog meer kracht bij te zetten, kun je ervoor kiezen om de behandeling in combinatie met klankschalen te doen. Voorafgaand aan de sessie bespreken we waar jij behoefte aan hebt.

(Een sessie Reiki van 60 minuten bedraagt 60 euro)

Voor een sessie aan huis of op locatie investeer je 15 euro extra en daarbij komt een km vergoeding van 0,19 cent per km. Hierbij ben je in je eigen omgeving en neem ik alle benodigdheden mee.