OVER

Anuschka Facebook.jpg

Hallo daar, ik ben Anuschka Houwen en ik deel graag mijn verhaal met jou. 

Ik ben opgegroeid met de zin "houd jij je nou maar stil en pas je maar aan". Een zin die er bij mij van jongs af aan werd ingestampt en ervoor diende (zo besefte ik pas later), om me te beschermen en er voor te zorgen dat ik veilig was.

 

Deze zin had zich in de loop van de jaren als een mantra in mijn hoofd vastgezet. Daardoor hield ik mezelf klein, maakte ik me onzichtbaar en zette ik het belang van de ander altijd voorop. Ik deed alles om de harmonie en de lieve vrede maar te bewaren. Daardoor raakte ik vervreemd van mezelf en wist ik niet meer wie ik was en wat ik voelde. Ik sprong als het ware van plek naar plek, me steeds weer aanpassend aan mijn omgeving.

 

Het altijd maar op mijn tenen lopen, kostte me enorm veel energie. Na mijn derde burnout was het genoeg: Ik wilde mijn eigen leven leiden, me vrij voelen en mijn eigen keuzes maken. Ik koos er toen voor om mijn vertrouwde comfortzone te verlaten en op ontdekkingsreis te gaan naar mijn eigen plek.  

 

Het heeft me tijd gekost om mijn eigen potentieel te erkennen. Maar toen ik mijn angst opzij zette, besefte ik dat niets onmogelijk was.

Mijn eerste stap was het aangaan van mijn eigen proces. Door mijn eigen ervaringen en door het volgen van diverse coachings opleidingen, kreeg en ontwikkelde ik tools waarmee ik nu mijn leven vormgeef.

 

Sinds ik mijn eigen processen heb doorleeft, is het mijn doel om mijn authentiekste zelf te zijn, daarmee mijn eigen plek in te nemen en om ook anderen daarbij te helpen.

 

Mijn doel als coach is om jou hetzelfde te laten doen. Om jou het vertrouwen te geven om je eigen plek in te nemen en de persoonlijke kracht te geven om door te zetten. Ik werk op holistische wijze, waarbij ik kijk naar jou als mens als geheel. Fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. Zodat jij weer volledig kunt zijn. 

 

Als geen ander weet ik, dat het lastig kan zijn om de confrontatie met jezelf aan te gaan, trauma´s te doorleven en nieuwe gewoontes aan te leren, maar ik geloof dat met de juiste vaardigheden en tips werkelijk alles mogelijk is. In jouzelf ligt de hele wereld besloten. En als je weet hoe je moet kijken en leren, dan sta je voor de deur en ligt de sleutel in je handen. 

 

Wil jij graag op ontdekkingsreis gaan, je eigen plek innemen, maar heb je geen idee hoe je dat moet aanpakken? Ik ga samen met jou aan de slag. En vind je dat spannend? Ik begrijp dat best. Ik heb ooit in jouw schoenen gestaan en vertel je graag wat mij geholpen heeft. Ik ben bij je, zolang je me nodig hebt. En ga weer bij je weg, als je het proces zelf aan kan.

 

Wacht niet langer, waag de sprong en begin vandaag nog met je innerlijke groei. En kies ervoor om voortaan bewust te gaan leven vanuit je eigen plek.