Graag stel ik me aan je voor. Mijn naam is Anuschka en ik heb passie voor klank. Ik ben met klank in aanraking gekomen, omdat ik op zoek was naar een rustpunt in mijn leven.

 

Van nature, leef ik altijd op het "scherpst van de snede". Aan de ene kant heb ik mijn momenten van rust nodig en aan de andere kant, kunnen de uitdagingen me niet groot genoeg zijn. Het was alsof ik altijd met een voet op de rem en met de ander op het gaspedaal leefde. Het was als water en vuur.

 

Nu weet ik, dat dit komt, omdat ik hoogsensitief én een high sensation seeker ben. Ik sprong als het ware steeds van de hak op de tak in alle aspecten van mijn leven, privé zowel als zakelijk.

 

Omdat ik me hier niet van bewust was, wist ik mijn energie nooit te doseren. Het ene moment barstte ik van de energie en deed ik van alles tegelijk, om daarna moe en overprikkeld op de bank te ploffen en me terug te trekken in stilte. Eenmaal bijgetankt, begon het hele feest weer overnieuw.

Je kunt je voorstellen hoe vermoeiend dit is. Het voelde soms als een ware uitputtingsslag. Het bracht me uit mijn evenwicht, want ik was steeds weer op zoek naar mijn eigen plek.

 

In mijn zoektocht naar rust en balans, heb ik verschillende dingen geprobeerd. Totdat ik in contact kwam met klank. Er ging een wereld voor me open. Klank brengt mij in contact met mijzelf. Door klank kom ik stil te staan, en kom ik in weer in contact met mijn lichaam. Door stil te staan, kan ik weer luisteren naar wat mijn lichaam mij te vertellen heeft.  Gevoelens van boosheid, verdriet, geluk, maar ook de beste ideeën, komen naar boven in stilte. Daardoor kan ik voelen wat er diep binnen in me leeft. Maar bovenal, voel ik wat ik nodig heb en welke behoefte daar achter ligt. Ik kom weer in balans.

 

Het in balans zijn gun ik iedereen. Want ik weet zeker, dat er meer mensen zijn zoals ik.

 

Voel je dan ook van harte welkom in mijn praktijk. Of je nu hoogsensitief, een high sensation seeker bent of gewoon in balans wilt komen en weer rust wilt ervaren.

Als ervaringsdeskundige ben je bij mij volledig op jouw plek.

 

Ervaar wat klank met je doet en geniet van een klankmassage, een klankmeditatie of een klankconcert, zodat jij heerlijk kunt ontspannen.

Kom weer in je lijf met een stoelmassage, handmassage, ontspanningsmassage, Pulsing sessie of Reiki.

Of kies ervoor en ga met mij een coaching gesprek aan tijdens een (wandel)sessie in de natuur of in de beslotenheid van mijn praktijkruimte.

 

Stel je eens voor wat het jou oplevert, als jij balans in je leven brengt en daardoor op je eigen plek blijft staan! 

 

Ik help je graag om hoofd en hart in verbinding te brengen, zodat jij (weer) kunt luisteren naar de wijsheid van je innerlijke stem.