OVER

Hallo daar, ik ben Anuschka Houwen. En ik vertel je graag wat meer over mezelf, zodat je me beter leert kennen. 

Ik ben opgegroeid met de zin "houd jij je maar stil en pas je maar aan". Daardoor hield ik mezelf klein en zette ik altijd het belang van de ander voorop. Ik deed alles om de harmonie maar te bewaren. Daardoor raakte ik vervreemd van mezelf en wist ik niet meer wie ik was en wat ik voelde. Ik sprong als het ware van plek naar plek.

 

Dat kostte me enorm veel energie en op een dag was het genoeg. Ik wilde leven, me weer vrij voelen en mijn eigen keuzes maken. Ik koos ervoor om mijn vertrouwde comfortzone te verlaten en op ontdekkingsreis te gaan naar mijn eigen plek.  

 

Mijn doel als energetisch coach is om jou hetzelfde te laten doen. Om jou het vertrouwen te geven om je eigen plek in te nemen en de persoonlijke kracht te geven om door te zetten. 

 

Voor mij heeft het tijd gekost om mijn eigen potentieel te erkennen. Maar toen ik mijn angst opzij zette, besefte ik dat niets onmogelijk was. Mijn eerste stap was het volgen van diverse coachings opleidingen, waar ik de principes kreeg geleerd waarmee ik nu mijn leven vormgeef.

 

Sinds ik energetisch coach ben geworden, is het mijn doel om mijn authentiekste zelf te zijn, daarmee mijn eigen plek in te nemen en om ook anderen daarbij te helpen.

 

Ik weet als geen ander dat het lastig kan zijn om nieuwe gewoontes aan te leren, maar ik geloof dat met de juiste vaardigheden en tips werkelijk alles mogelijk is. 

Wil jij graag je eigen plek innemen, maar heb je geen idee hoe je dat moet aanpakken? Ik ga samen met jou aan de slag. En vind je dat spannend? Ik begrijp dat best. Ik heb ooit in jouw situatie gezeten en vertel jou graag wat mij geholpen heeft. Wacht niet langer, waag de sprong en begin vandaan aan jouw nieuwe leven. 

Dit is een paragraaf. Klik hier om je eigen tekst toe te voegen.

  • Facebook Social Icon
  • Instagram
  • LinkedIn Social Icon

©Alle rechten voorbehouden | Volledig Coaching