Kom bij Volledig Coaching kennis maken met klank en ervaar op verschillende manieren wat klank met jou doet.

Klankmassage

Tijdens een Klankmassage worden de klankschalen op het (geklede) lichaam geplaatst en aangeslagen. Doordat de trillingen van de klank diep doordringen in het lichaam, kan het lichaam tot in de diepste vezel ontspannen. Spanningen en blokkades worden losgelaten. Er ontstaat een diepe lichamelijke ontspanning en harmonieus evenwicht.

(Een klankmassage van 1 uur bedraagt 60 euro)

Edelsteenlegging met Klank

Edelstenen zijn er in verschillende soorten en maten. Iedere edelsteen afzonderlijk heeft een andere uitwerking op je lichaam. Bij een edelsteenlegging worden edelstenen op en om je lichaam gelegd terwijl je heerlijk ontspannen op een massage tafel ligt.

 

Je kunt kiezen uit de volgende leggingen:

  • een legging ter ontspanning

  • een healing legging

  • een legging voor kracht en energie

  • een legging om het zelfhelend vermogen van je lichaam te stimuleren

 

Tijdens de behandeling worden de klankschalen aangeslagen om de werking van de edelstenen te bekrachtigen.

(Een edelsteenlegging met klank van 1 uur bedraagt 60 euro) 

Klankbad

Het geven van een Klankbad heeft als intentie mensen terug te brengen naar een natuurlijke staat van diepe ontspanning. Bij een Klankbad neem je plaats tussen de Klankschalen in. Dit kan zittend, maar ook liggend. We gaan altijd uit, van een positie die voor jou het prettigst is. Daarbij bespeel ik de Klankschalen, waardoor jij als het ware in een zee van Klank komt te liggen.

Klank is niet alleen hoorbaar, maar ook voelbaar.

Op verschillende niveaus kunnen de klanken resoneren.

Op fysiek niveau kunnen lichaamscellen en organen mee gaan resoneren.

Maar ook gevoelsmatig, energetisch, kun je mee resoneren met de klanken, en de verschillende uitwerkingen ervaren. Dit kan bewust ervaren worden, maar ook de onbewuste niveaus hebben baat bij de helende klanken.

 

Een Klankbad kan diepe ontspanning geven, waardoor vermoeidheid, stress en indrukken kunnen worden verwerkt. Daardoor kan er na het Klankbad weer een gevoel van ruimte ontstaan, ruimte voor leven.

Een klankbad kan gegeven worden voor een groep, maar kan ook individueel aangeboden worden.

(Een klankbad van 60 minuten bedraagt 60 euro p.p. /100 euro per duo

Een klankbad van 60 minuten voor een groep bedraagt 150 euro)

Klankschaalconcert

Klankschaalconcerten nodigen uit tot ontspanning, geven regelmatig bijzondere belevingen en leveren vaak ook een nieuw inzichten op. Enerzijds is dat het gevolg van nieuwe verbindingen, die onder invloed van de boventoonrijke klanken in onze hersenen tot stand komen, anderzijds komt dit, doordat we met een ontspannen bewustzijn ruimer waarnemen dan met het alledaagse bewustzijn. 

Tijdens een Klankschaalconcert lig (of zit) je heerlijk op een matje op de grond en hoeft je even helemaal niets. We starten met een korte aardingsmeditatie, die daarna overgaat in een Klankschaalconcert. Daarbij zet ik mijn instrumenten in en mag jij je laten omarmen door de zachte klanken van de Tibetaanse klankschalen. Hoor het ruisen van de zee wanneer ik de Ocean Drum inzet en laat je verwarmen door de lieve klanken van de Koshi.

Een Klankschaalconcert wordt gegeven voor een groep.

 

Regelmatig organiseer ik Klankschaalconcerten in het land. Maar je kunt er ook voor kiezen om dit bij jou op locatie te doen, zoals bij evenementen, als afsluiting van een training of bij jou thuis. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. 

(Een klankschaalconcert van 60 minuten bedraagt 150 euro)

 

​​​Klankmeditatie

Klankmeditatie is misschien wel de meest ultieme vorm van ontspanning; lichamelijk, geestelijk en emotioneel. Tijdens een klankmeditatie word je meegenomen op een reis door je lichaam. Onder begeleiding van de klankschalen neem ik je mee en word je uitgenodigd om te ontdekken wat diep binnen in je leeft. zo leer je gedachten los te laten.

Alle systemen in je lichaam worden als het ware gereset, zodat je energie weer gaat stromen en je in je kracht komt te staan. In korte tijd kom je tot een volledige ontspanning. Elk gevoel voor tijd zal verdwijnen en na de klankmeditatie zul je je verfrist en ontspannen voelen.

(Een klankmeditatie van 45 minuten bedraagt 45 euro p.p

Een klankmeditatie van 45 minuten voor een groep bedraagt 120 euro) 

Klankverhaal

Tijdens een klankverhaal neem ik je mee op reis. Onder begeleiding van de zachte klanken van de klankschalen, de ocean drum, koshi en rainstick, nodig ik je uit om even alles los te laten en je mee te laten voeren op een reis. Je komt in aanraking met de mooiste landschappen, ontmoet bijzondere dieren en word als het ware meegenomen in een droom. Het alledaagse mag even worden losgelaten, zodat jij geheel tot ontspanning komt.

(Een klankverhaal van 45 minuten bedraagt 45 euro p.p

Een klankverhaal van 45 minuten voor een groep bedraagt 120 euro)

Klankspelen

Zoals het woord al zegt, klankspelen, betekend spelen met klank. Tijdens klankspelen vertel ik je graag meer over de herkomst van de instrumenten en neem ik je  spelenderwijs mee op ontdekkingsreis. Zo ga je zelf de klankschalen aanslaan, ervaar je wat de klanktrillingen doen met je lichaam, leer je hoe je omgaat met een rainstick en nog veel meer. Klankspelen zijn heel erg leuk om met een groep te doen. Zo kun je ervoor kiezen om dit binnen school te doen met een klas kinderen, maar ook als workshop binnen het bedrijfsleven. Informeer eens naar de mogelijkheden voor een programma op maat.

(Klankspelen van 90 minuten voor een groep bedraagt 130 euro)

Voor een sessie aan huis of op locatie investeer je 15 euro extra en daarbij komt een km vergoeding van 0,19 cent per km. Hierbij ben je in je eigen omgeving en neem ik alle benodigdheden mee.

_DSC3761.jpg
klanksessies