Holistic pulsing mannetje.jpg
HOLISTIC PULSING

Pulsen gaat over het herstellen van autonomie, het vergroten van het lichaamsbewustzijn en acceptatie. Een oude wijsheid zegt: ‘Datgene waartegen wij ons verzetten, verhardt zich; datgene wat we accepteren, lost op.’

 

De kracht van Holistisch pulsen is de zachtheid! Omdat er bij deze massagevorm niets wordt geforceerd, is er ook geen noodzaak om weerstand te bieden, zodat de weg vrij is voor de genezende invloed om diep door te dringen.

De techniek bestaat er uit het lichaam op een ritmische manier in beweging te brengen, waardoor alle lichaamsvloeistoffen en energiestromen herinnerd worden aan hun oorspronkelijke manier van stromen, van voordat er blokkades ontstonden.

 

Naast het heel specifieke ritme van Holistic Pulsing en het gevoel van veiligheid, dat ontstaat door de zachtheid en het luisteren naar de grenzen, speelt water een grote rol. Ons lichaam bestaat voor ongeveer 80% uit water. De grote kracht van water is het vermogen om overal in het lichaam zijn weg te vinden. Waar spanningen zijn, worden afvalstoffen in het lichaam vastgehouden en is er geen doorstroming. Door het pulsen worden de vloeistoffen van het lichaam in beweging gebracht waardoor de afvalstoffen gemakkelijker worden afgevoerd.

 

Holistic pulsing kan een heilzame werking hebben bij pijnklachten op fysiek gebied en bij emotionele trauma’s, stress, burn-out klachten en het niet in balans voelen van jezelf. Ook voor mensen die geen lichamelijke of geestelijke klachten hebben is Holistic pulsing een prettige manier van ontspannen. Bij het pulsen kan er niets worden afgedwongen, je krijgt precies datgene wat je aan kan.

 

Pulsing is geschikt voor alle leeftijden en gebeurt over de kleding heen. De behandeling kan plaatsvinden op een behandeltafel, zittend op of in een (rol)stoel, maar is ook mogelijk wanneer iemand bedlegerig is.

 

​​Om de werking van de Pulsing nog meer kracht bij te zetten, kun je ervoor kiezen om de behandeling in combinatie met klankschalen te doen. Voorafgaand aan de sessie bespreken we waar jij behoefte aan hebt.

(Een sessie Holistic Pulsing van 60 minuten bedraagt 60 euro)

Voor een sessie aan huis of op locatie investeer je 15 euro extra en daarbij komt een km vergoeding van 0,19 cent per km. Hierbij ben je in je eigen omgeving en neem ik alle benodigdheden mee.