di 18 jan. | Volksuniversiteit Hengelo e.o.

Workshop Ocean drum maken

Ken je het prachtige geluid van de zee? Van een kleine golfslag tot een volle zeestorm. Lijkt het je wat om dit heerlijke geluid dagelijks om je heen te hebben, zodat jij elke dag kunt genieten van dit rustgevende geluid? Dan is deze workshop echt wat voor jou!
Workshop Ocean drum maken

Tijd en locatie

18 jan. 2022 18:30 – 21:30
Volksuniversiteit Hengelo e.o., Gieterij 200, 7553 VZ Hengelo, Nederland

Over het evenement

Ken je het prachtige geluid van de zee? Van een kleine golfslag tot een volle zeestorm. Lijkt het je wat om dit heerlijke geluid dagelijks om je heen te hebben, zodat jij elke dag kunt genieten van dit rustgevende geluid? Dan is deze workshop echt wat voor jou!

Een Ocean Drum is een plat rond instrument die het geluid van de zee nabootst. Wanneer je de Ocean Drum zachtjes ronddraait, geeft dat een rustig, kalmerend effect. Je kunt even heerlijk wegdromen bij het geluid van de branding of juist een woeste zee. Je creëert daarmee een meditatief moment voor jezelf, maar kunt ook je omgeving daarmee verblijden.

Wat kun je verwachten:

Tijdens deze les ga jij je eigen Ocean Drum maken en beschilderen. Tijdens het vullen, creëer je je eigen klank en geef jij je Ocean Drum een intentie mee. Aan het einde van de les delen we onze klank met elkaar door het geven van een Ocean Drum concert.

Locatie:

Volksuniversiteit Hengelo, Gieterij 200 te Hengelo

Wanneer:

Dinsdag 18 januari 2022, 18.30 - 21.30 uur

Kosten:

50 euro inclusief alle materialen 

Ik kijk er naar uit om je te mogen verwelkomen.

In liefdevolle resonantie,

Anuschka

 

Deel dit evenement