do 25 feb. | Volledig Coaching

Kom in je kracht met edelstenen

Heb jij al heel lang het gevoel dat je een idee wilt uitwerken, maar durf jij de stap niet te zetten. Of wil jij weten hoe je meer in je kracht komt en hier handen en voeten aan geven? Dan is deze workshop echt wat voor jou.
Bedankt voor je aanmelding
Kom in je kracht met edelstenen

Tijd en locatie

25 feb. 10:00 – 16:00
Volledig Coaching, Margrietlaan 14, 7462 VD Rijssen, Nederland

Over het evenement

Heb jij al heel lang het gevoel dat je een idee wilt uitwerken, maar durf jij de stap  niet te zetten. Of wil jij weten hoe je meer in je kracht komt en hier handen en voeten aan geven? Dan is deze workshop echt wat voor jou.

Aan de hand van het Krachtenstenenspel gaan we interactief aan de slag met jouw wens. Het Krachtstenenspel is een krachtig instrument, waarbij spelenderwijs diverse thema’s worden uitgediept. Het geeft inzicht in het weten, denken, doen en voelen. Het neemt jou mee door de vier elementen. Vuur om de intuïtie aan te wakkeren, lucht voor het denkwerk, aarde om wensen handen en voeten te geven en water om te voelen wat het met je doet als alles bij elkaar komt. 

Deze workshop combineert de bijzondere werking van tien verschillende soorten edelstenen met concrete stappen en praktische oefeningen. Hierdoor krijg je inzicht in je eigen wensen en mogelijkheden. Het maakt bewust hoe eigen krachten en uitdagingen zich verhouden tot elkaar en waar jouw hulpbronnen aanwezig zijn. Het maakt jouw kwaliteiten en talenten helder en tastbaar. 

De edelstenen geven een extra dimensie aan het spel. Door te spelen, ontstaat een verbinding tussen jouw persoonlijke intentie en de helende werking van de stenen. Hierdoor ontstaat een bijzondere bekrachtiging van het bewustzijn. 

Inhoud workshop: 

• Op deze dag ga jij op een praktische, creatieve, maar ook op een invoelende manier aan de slag met jouw wens 

• Je maakt jouw kwaliteiten en talenten helder en tastbaar 

• In een veilige omgeving mag je je ervaringen delen 

• We versterken en bekrachtigen elkaar in onze wens 

• Je stelt je eigen krachtstenen set samen en bekrachtigd deze met jouw kwaliteiten (en, hoe fijn!: deze krachtstenen gaan op het einde van de cursus ook met je mee naar huis!) 

• Aan het einde van de cursus ben jij je bewust hoe je eigen krachten en uitdagingen zich verhouden tot elkaar en weet jij wat jouw hulpbronnen zijn om je wens naar werkelijkheid te brengen 

Wanneer:

Tijdstip wordt nog nader bepaald

Tijd:

10.00 – 16.00 uur

Locatie:

Praktijk Volledig Coaching, Margrietlaan 14, Rijssen

Jouw bijdrage:

75 euro, inclusief koffie/thee en lunch, alle materialen en een eigen set krachtstenen. ​

Ik kijk er naar uit om je te mogen verwelkomen.

In liefdevolle resonantie,

Anuschka

Tickets
Prijs
Aantal
Totaal
  • Kom in je kracht met stenen
    €95
    €95
    0
    €0
Totaal€0

Deel dit evenement