do 22 okt. | Almeloseweg 11A

Inspiratie avond "Leven in liefde"

Kun jij wel wat tijd voor jezelf gebruiken en wil je tegelijkertijd werken aan je persoonlijke groei en intuïtieve ontwikkeling? Meld je dan nu aan voor de inspiratieavond "Leven in liefde".
Registratie is afgesloten
Inspiratie avond "Leven in liefde"

Tijd en locatie

22 okt. 2020 19:30 – 21:30
Almeloseweg 11A, Almeloseweg 11A, 7448 RM Haarle, Nederland

Over het evenement

Eens in de 2 maanden organiseer ik een avond waarop je o.a. kunt ervaren wat klank en meditatie voor je kunnen doen. Een avond waarbij je op een ontspannen en speelse manier kennis gaat maken met klank, meditatie en visualisatie. 

Meer over de inspiratieavond van 22 oktober:

Het zijn gekke tijden, waarin veel mensen leven in angst en steeds verder van zichzelf komen te staan. Dit resoneert ook bij mij en ik voel dat er een tegenbeweging mag komen. Intuïtief stelde ik me de vraag: Wat zou liefde doen? Waar zou liefde voor kiezen? En het bracht me bij het antwoord: Verbinding. Verbinding met de liefde in onszelf en daardoor ook met de ander.

Merk je dat dit bij jouw resoneert? Dan nodig ik je uit om aanwezig te zijn bij deze inspiratieavond, waarop je op een liefdevolle manier weer in contact mag komen met wie jij in wezen bent. Even geen gedoe, maar rust ervaren, ontspannen. Samen met gelijkgestemden uit de energie van angst en onrust stappen en weer terugkomen bij jezelf. Ook deze keer mag ik jullie daarvoor verwelkomen in de sfeervolle ruimte bij het Kapelletje in Haarle.

Onder begeleiding van de klankschalen starten we met een liefdevolle meditatie, waarin je gaat ervaren wat het met je doet om liefde te mogen ontvangen. Daarna ga je vanuit je innerlijke wereld intuïtief aan de slag en nodig ik je uit om al tekenend en schilderend uiting te geven aan dat wat je tijdens de meditatie hebben ervaren.

Je hoeft geen grote kunstenaar te zijn om dat wat je voelt, vorm te geven. Het gaat hier niet om mooi of lelijk, dat mag jij allemaal loslaten, zodat jij uiting gaat geven aan dat wat bij jou van binnen leeft. Aansluitend mag je een Zielenkaart trekken, om te zien welke boodschap daarin voor jou verborgen ligt.

We zullen de avond in stilte afsluiten met het aansteken van een kaars. Deze staat symbool voor jouw eigen, innerlijke licht. Daarna zal jij je eigen pad weer gaan vervolgen.

Praktisch: 

Datum: donderdag 22 oktober 2020

Locatie: Almeloseweg 11a, 7448 RM Haarle

Tijd: 19.30 - 21.30 uur

Inloop: vanaf 19.15 uur

Jouw bijdrage: 25 euro (dat is inclusief een kop thee, wat lekkers en alle materialen)

Info en aanmelding via: steljevraag@volledigcoaching.nl of telefonisch/via de app 06 4479 0593.

Ik kijk er naar uit om je te mogen verwelkomen.

In liefdevolle resonantie,​

Anuschka

Registratie is afgesloten

Deel dit evenement