ERVARINGEN

Janneke (42)

 

Is coaching zinvol? Ik nam de proef op de som en maakte een afspraak met Anuschka.

 

Toch wel wat nerveus belde ik de 1e keer aan, ik wist niet wat me te wachten stond en was bang dat het misschien wat 'zweverig'  zou zijn.

 

Erg hartelijk werd ik ontvangen en vanwege het prachtige weer namen we plaats in haar prachtige rustige tuin.

 

Ik kwam voor een sessie 'hoofd opruimen', omdat er op dat moment nogal wat speelde in mijn leven en ik het niet uit mijn hoofd kreeg en daardoor slecht sliep en ongeconcentreerd was.

 

Anuschka stelde me op mijn gemak en al snel kwamen we tot de kern van de zaak en ook hoe dit aan te pakken en wat nog belangrijker was: hoe het zo was gekomen.

 

Ze stelde exact de juiste vragen en liet me diep nadenken over mezelf, zonder me ook maar èèn moment het gevoel te geven dat ik zelf ergens schuldig aan zou kunnen zijn.

 

We kwamen uit bij 'grenzen stellen'  en hoe lastig ik dat vond, maar ook hoe het anders zou kunnen en hoe ik dit kon aanpakken. Ik deed een aantal oefeningen met een touw. Dit maakte al veel inzichtelijk en voor mij was het een echte eye-opener.

 

Thuis ben ik bewust aan de slag gegaan met het stellen van grenzen en het duidelijk zijn naar mezelf en naar anderen toe. Het was een verademing, om te merken dat het dus ook anders kan, zonder daarbij mensen te kwetsen of jezelf tekort te doen.

 

Na 2 weken had ik een vervolgafspraak en we gingen in op hoe het gegaan was en wat er speelde op dat moment. Weer deden we een aantal oefeningen en 'praatten' zo een uur weg. Dit was echt verhelderend en leerzaam.

 

Anuschka is iemand die naar je luistert zonder daarbij aan zichzelf te denken, maar die gewoon op een heldere manier met je meedenkt en je ook zelf de antwoorden laat zoeken. Iemand die even een stukje met je meereist en je helpt je hoofd leeg te maken, zodat je daarna weer zelf op pad kunt!

 

Ik gun iedereen zo'n coach van harte en kan haar dan ook zeer aanbevelen. Bovendien was ze spontaan, hartelijk en handelde met zeer veel verstand van zaken.

 

Een topervaring!

Elise (36)

 

Lieve Anuschka, wat ben ik blij dat ik "bij toeval" bij jou terecht gekomen ben!

Ik ben er van overtuigd, dat dit zo heeft moeten zijn.

 

Ik ben je heel dankbaar dat je een stukje met mij hebt op willen wandelen in een periode waarin ik het moeilijk had. Je hebt mij echt geholpen met je liefdevolle steun en toewijding in de coaching.

 

Al wandelend door de prachtige Twentse natuur, in de vertraging en de stilte, heb jij mij bewust gemaakt van mijn eigen ruimte en kracht,

heb je me helpen opruimen, stilstaan en voelen.

 

Via de prachtige spiegels in de natuur kwamen we steeds een stapje verder (letterlijk en figuurlijk ;-) ), en een laagje dieper in mijn proces.

 

Dank je wel voor je support!

 

Nienke (43)

 

Wat een genot! Eerst heerlijk gastvrij ontvangen worden met een kopje thee en even aarden met een fijn gesprek, om daarna plaats te mogen nemen op de massage bank.

 

Wat een mooie klankschalen, prachtige geluiden, een genot!

 

Anuschka wist mij volledig te laten ontspannen, kan haar schalen super gebruiken en wist de juiste snaar te raken door de schalen op een goede plek te plaatsen, energie te geven!

 

Een echte aanrader! 

 

Dank je wel lieve Anuschka voor deze geweldige middag met een heerlijk moment voor mijzelf!

Ik heb echt onwijs genoten van je heerlijke massage. Mocht prachtige kleuren bij je mooie schalen zien en kreeg er heerlijke energie van! Je doet t echt super!

 

Dank je wel.

Rick (17)

 

Ik kwam bij Anuschka omdat ik problemen had met pesten. Doordat ik vroeger zelf gepest ben op de basisschool, ging ik me op het voortgezet onderwijs heel stoer gedragen en anderen pesten.

 

Door Anuschka  heb ik geleerd, om mijn eigen plek in te nemen, waardoor ik erachter ben gekomen, dat ik gewoon mezelf mag zijn en dat dat ook goed is.

Ik geef nu beter mijn grenzen aan en durf me nu uit te spreken zonder me groter voor te doen dan ik ben. Ik ben er achter gekomen, dat ik eigenlijk heel gevoelig ben en weet nu hoe ik hiermee om kan gaan

 

Wat ik leuk vind aan Anuschka is dat ze me nooit heeft veroordeeld. Ik kan mezelf zijn bij haar en we hebben leuke oefeningen gedaan. Het leukste vond ik het boksen! Ze heeft ook veel humor en ik vind haar een stoer mens.

 

Nicole (59)

Alle behandelingen die ik van Anuschka (op afstand en één op één) heb gehad waren:
liefdevol, warm, passend, to the point, open en eerlijk, brachten balans, ontspanning en gaven me heling, ruimte en inzicht.


De inzichten en boodschappen sloten naadloos aan bij het thema dat op dat moment in mijn leven speelde.
 

Voor mij voelt een Reiki behandeling alsof ik een aangename massage heb gehad en dat geeft me een gevoel van balans en ontspanning.
 

Andere behandelingen (o.a. Aura lezing, Soul Body Fusion) gaven me meer inzicht en helderheid.
 

De behandelingen werken nog na, waarbij ik soms aan de kaart dacht die ze getrokken had, me een boodschap of het fijne gevoel herinnerde en ander keren doordat ik handelde naar het verkregen inzicht.
 

Ik heb haar eens gezegd: Ik raak hier verslaafd aan!

Marleen (36)

Complimenten met hoeveel rust en oprechte aandacht jij de klankschalenmassage geeft.

Je manier van werken voelt prettig. Je bent toegankelijk en weet mensen snel op hun gemak te stellen zodat ze zich welkom voelen.

 

In het begin merkte ik hoe druk mijn hoofd was. Maar dat werd al vrij snel minder. Ik viel een paar keer bijna in slaap. Was echt ver weg. Helemaal ergens anders...

 

Eerst de zachte geluiden van de kleinere schalen. Hemels.

Heerlijk om daarna de kracht en de druk van de grote schalen op mijn rug te voelen en de trilling van de diepere klanken te ervaren.

 

Ik vond het heel fijn dat je met een van de schalen langs mijn lichaam ging. Dat resoneerde heel zacht en rustig. Bijzonder ook om ze op mijn voeten te voelen.
 

Toen ik me op mijn rug mocht draaien legde je, met mijn toestemming, een zacht lavendelkussentje op mijn voorhoofd en ogen. En een warme deken over mijn lichaam. Wederom in overleg. Zalig! Ik voelde me helemaal comfortabel en gekoesterd!
 

Bijzonder dat je haarfijn aanvoelde dat je de grootste schaal op mijn onderste 3 chakra's mocht zetten. Dat voelde echt heel goed voor mij en de klank was prachtig.

 

Wat fijn dat je stevig langs mijn armen streek en mijn handen licht masseerde voor je er de klankschaal in zette. En ook daarna.

Het afstrijken van de zijkanten van mijn lichaam en voeten, voelde heel grondend en stevig. Een fijne manier om weer te landen in mijn lijf.
 

​Mooi dat je zei "je mag", toen ik vroeg of ik op mijn buik "moest" liggen. Kleine woordjes die een wereld van verschil maken.

En erg fijn om onze ervaring uit te wisselen nadien. Wat ik had ervaren, wat jij had ervaren.

Dank je wel!

Thomas (36), vader van Sem (10)

 

De reden dat we naar Anuschka zijn gegaan is, omdat mijn zoon (10) niet zo lekker in zijn vel zat. Hij had een laag zelfbeeld, werd soms gepest en buitengesloten. Hij was niet happy. Depressief bijna. Dit maakte ook, dat hij er thuis al zijn frustratie uitgooide, wat de sfeer niet echt ten goede kwam.

 

Anuschka en mijn zoon hadden meteen een klik. Hij voelde zich serieus genomen door haar en erg veilig. Hij voelde dat zijn geheimen bij haar veilig waren en kon daardoor ook makkelijker openen. Hij vond Anuschka ook stoer en grappig.

 

Wat ik als vader erg mooi vond was, dat Anuschka meteen aangaf dat zij er is om mijn zoon te  begeleiden, maar dat hij uiteindelijk ZELF aan de slag moet. Dit legde een stuk verantwoordelijkheid bij hem neer, en daarbij een actieve houding. Het gaf hem de regie over zijn eigen leven terug.

 

Aan het begin van het traject zijn ze als eerste aan de slag gegaan met zijn zelfbeeld. Wat zijn mijn kwaliteiten en wat is er leuk aan mij? Zijn zelfbeeld is hierdoor enorm gegroeid.

Daarnaast heeft hij ook ontdekt wat hij lastig vindt, waar hij tegenaan loopt. Waar ligt zijn grens, wat is zijn grens en hoe kan hij die bewaken? Welke manieren zijn er om niet over je grenzen te laten gaan? Maar ook: hoe herken je waar de grens van een ander ligt en hoe respecteer je die? Op speelse en praktische manieren werd dit geoefend.

 

Ik zag dat mijn zoon dit ook meteen kon inzetten in vervelende situaties. En met succes. Dit gaf zijn zelfvertrouwen een boost. Thuis zag ik ook snel veel resultaat, omdat hij nu de wederkerigheid zag van eigen grenzen bewaken en andermans grenzen respecteren.

 

Vijf keer is mijn zoon bij Anuschka geweest. En elke keer ging hij er met veel plezier heen en kwam "groter" terug.

 

Wat ik prettig vond is, dat er na de sessie altijd een kleine terugkoppeling was naar ons als ouders, zodat we daar thuis ook aandacht aan konden besteden. En soms mocht ik meedoen met de oefeningen. Dat vond ik erg leuk. Dit versterkte ook de band tussen ouder en kind.

 

Terugkijkend op het proces, zie ik dat mijn zoon is veranderd van een onzeker, verdrietig en gefrustreerd mannetje, in een jongen die meer open is, beter voor zichzelf kan opkomen maar vooral ziet wat voor prachtig mens hij is. Hij gaat weer met plezier naar school en ook thuis is het gezelliger.

 

"Anuschka, bedankt!"

 

Hennie (70)

Ik kijk erg prettig terug op de workshop Hoofd Opruimen.

 

Ik heb vannacht heerlijk geslapen, dus het heeft zeker geholpen.

Mariëlle (54)

Vandaag ben ik bij Anuschka van Volledig Coaching voor een klankmassage.
Ik voel me in haar aanwezigheid direct volledig veilig en vertrouwt.
Eenmaal liggend op de massagebank geef ik me over aan de liefdevolle ‘helende’ handen, die me een overheerlijke Indiase hoofdmassage geven.

 

Vervolgens hoor en voel ik het prachtige zuivere geluid van de klankschalen, die me van binnen verzachten en ontroeren. Een tijdloos moment speciaal voor mijzelf en ik hoef alleen maar te ontvangen.
Langzaam ontwaak ik en voel me volledig ontspannen en stil van binnen.
Ze doet de naam van haar praktijk Volledig eer aan!

 

Anuschka, je bent een bijzondere vrouw. Je voelt precies aan wat iemand nodig heeft. Dat is een ware gave en ik gun iedereen deze ervaring bij jou.

Amanda (42)

 

Ik heb een afspraak gemaakt voor een wandelcoaching bij Anuschka.

Tijdens de wandeling heeft ze me met een aantal mooie stappen duidelijk kunnen laten inzien, waar ik stond, en ben ik nog meer bevestigd in de weg die ik heb te gaan. En dat is erg fijn!

 

Ik heb haar ervaren als een fijn persoon, die mooie vragen en inzichten weet uit te dragen.... en dat tijdens een mooie en heerlijke wandeling.

 

Anuschka bedankt!

 

Lizan (42), moeder van Bram (14)

 

Mijn zoon was altijd erg verlegen en terughoudend. Dankzij Anuschka durft hij nu zelfs zijn vinger op te steken in de klas om een vraag te stellen. Hij staat nu veel beter in zijn eigen kern en durft nu zelfs een weerwoord te geven in de positieve zin.

Anuschka nogmaals hartelijk bedankt.