DIENSTEN
Innerlijke groei

DIENSTEN

Persoonlijke groei.jpg
Lichaamsbewustzijn

Breng hoofd en hart weer in verbinding

Wanneer je je eigen plek niet inneemt, weet je vaak niet welke gevoelens van jou of van de ander zijn. Je vind het moeilijk om je eigen behoeftes te (h)erkennen. Ergens in je leven heb je (onbewust) de keuze gemaakt om hier afstand van te nemen. Daardoor raak je afgesloten van jezelf en is het ook moeilijk om contact te maken met de ander. 

 

Tijdens een sessie Lichaamsbewustzijn leer ik je weer contact te maken met jezelf, jouw lichaam en jouw gevoelens. Zodat jij je eigen plek weer inneemt en het leven gaat leiden wat je verdient. 

Neem je eigen plek in

Kom oud zeer te boven en sterk je ziel voor de toekomst, zodat jij het leven krijgt wat je verdient. Wanneer je ophoudt je aan alles en iedereen aan te passen, zal je merken dat je veel meer vrijheid van leven ervaart. Daardoor zal het pad dat voor jou ligt een stuk aangenamer en uitnodigender worden. 

 

Tijdens een sessie Innerlijke groei, help ik jou de oplossingen te bedenken die passen bij jouw specifieke situatie. Samen staan we sterker. 

Lichaamsbewustzijn.png
Trauma release therapie
Trauam release.jpg

Herstel je natuurlijke veerkracht

Trauma kan ontstaan, als we willen vechten of vluchten, maar we nergens heen kunnen. Dan komen we in een verlamming terecht, raakt ons zenuwstelsel overweldigt, en kunnen we onze lichamelijk instincten niet voltooien. 

Trauma heeft in eerste instantie invloed op ons lichaam. Daarom helpt alleen praten over ons trauma nauwelijks en moeten we ook onze lichaamsbeleving gebruiken om trauma te verwerken. 

Trauma release, is een lichaamsgericht proces, om op een natuurlijke manier spanning te ontladen. Het gaat om zowel het loslaten van de dagelijkse stress, als diepe chronische spanning.

 

Met bepaalde oefeningen help je je natuurlijke mechanisme weer te herinneren om deze spanningen los te laten en het lichaam weer terug te brengen naar de oorspronkelijke, kalme, ontspannen staat van zijn. 

Klankbeleving

Ervaar klank om stilte te verkrijgen

Je kunt je lichaam zien als het klankbord van je leven. Wanneer je met jezelf en je omgeving in harmonie bent, kun je jouw leven vrij vormgeven.

 

Wanneer je uit balans bent, kun je je gespannen en moe voelen en ontbreekt het je aan energie en levenslust. Klank bevordert een open sfeer en zorgt ervoor dat lichaam en geest tot rust komen. Maar ook om je bewust te worden van bepaalde blokkades op fysiek, cognitief, emotioneel of psychisch gebied.

Klankbeleving.jpg
Energetische behandelingen
Reiki behandeling

Stimuleer je zelfgenezend vermogen

 

Energetisch werk gaat uit van energiepunten en -banen op en rond het lichaam. Door spanning en stress kan energie vast gaan zitten of zich ophopen rond bepaalde punten, waardoor de doorstroom van energie vermindert.

 

Zachte aanraking met de handen of werken op afstand activeert deze punten. Hiermee ontstaat ruimte om wat spanning los te laten. Een energiebehandeling stimuleert het zelfgenezend vermogen en ondersteunt het (her)vinden van balans. 

Workshops en cursussen

Laat je inspireren

Tijdens mijn workshops en cursussen doe je zowel inspiratie als praktische tips op die je verder zullen brengen in het leven.

 

Daarnaast zal je mensen leren kennen die, net als jij, hebben besloten dat het tijd is geworden om hun eigen plek in te nemen en  slechts genoegen te nemen met hun beste versie. Kies de workshop of cursus die het best bij jou past voor een onvergetelijke ervaring en levenslessen die je de rest van jouw leven zullen bijblijven. 

Schrijvende vrouwen.jpg