DIENSTEN
Persoonlijke groei

DIENSTEN

Lichaamsbewustzijn

Breng hoofd en hart 

weer in verbinding

Wanneer je je eigen plek niet inneemt, weet je vaak niet welke gevoelens van jou of van de ander zijn. Je vind het moeilijk om je eigen behoeftes te (h)erkennen. Ergens in je leven heb je (onbewust) de keuze gemaakt om hier afstand van te nemen. Daardoor raak je afgesloten van jezelf en is het ook moeilijk om contact te maken met de ander. 

 

Tijdens een sessie Lichaamsbewustzijn leer ik je weer contact te maken met jezelf, jouw lichaam en jouw gevoelens. Zodat jij je eigen plek weer inneemt en het leven gaat leiden wat je verdient. 

Neem je eigen plek in

Kom oud zeer te boven en sterk je ziel voor de toekomst. Met energetische coaching krijg je het leven wat je verdient. Wanneer je ophoudt je aan alles en iedereen aan te passen, zal je merken dat je veel meer vrijheid van leven ervaart. Daardoor zal het pad dat voor jou ligt een stuk aangenamer en uitnodigender worden. 

Ik help jou de oplossingen te bedenken die passen bij jouw specifieke situatie. Samen staan we sterker. 

Klankbeleving

Klank maken om stilte te verkrijgen

Je kunt je lichaam zien als het klankbord van je leven. Wanneer je met jezelf en je omgeving in harmonie bent, kun je jouw leven vrij vormgeven.

 

Wanneer je uit balans bent, kun je je gespannen en moe voelen en ontbreekt het je aan energie en levenslust. Klank bevordert een open sfeer en zorgt ervoor dat lichaam en geest tot rust komen. Maar ook om je bewust te worden van bepaalde blokkades op fysiek, cognitief, emotioneel of psychisch gebied.

Workshops en cursussen

Laat je inspireren

Tijdens mijn workshops en cursussen doe je zowel inspiratie als praktische tips op die je verder zullen brengen in het leven.

 

Daarnaast zal je mensen leren kennen die, net als jij, hebben besloten dat het tijd is geworden om hun eigen plek in te nemen en  slechts genoegen te nemen met hun beste versie. Kies de workshop of cursus die het best bij jou past voor een onvergetelijke ervaring en levenslessen die je de rest van jouw leven zullen bijblijven. 

Dit is een paragraaf. Klik hier om je eigen tekst toe te voegen.

  • Facebook Social Icon
  • Instagram
  • LinkedIn Social Icon

©Alle rechten voorbehouden | Volledig Coaching