AGENDA

21 september Dag van de Vrede

Op 21 september a.s. Is de Internationale Dag van de Vrede. Een dag waarbij er wereldwijd een oproep gedaan wordt op begrip voor elkaar. Ongeacht religie, afkomst, leeftijd, huidskleur of wat dan ook.

Samen één.

Er zijn veel organisaties en individuen die zich inzetten voor een leefbare samenleving, met respect, compassie en liefde voor iedereen, zonder onderscheid: meester Geertshuis, Etty Hillesum Centrum, Vrouwen voor Elkaar, Amnesty International Deventer, geloofsgemeenschappen en vele anderen. Zij brengen ieder op hun eigen manier de vrede een stapje dichterbij. Graag draag ik hier mijn steentje aan bij.

 

Net als in de voorgaande jaren organiseren we op 21 september een dag vol activiteiten. We bieden de gelegenheid elkaar te ontmoeten, in gesprek te gaan, geïnspireerd te blijven en te worden, vrede voor iedereen dichterbij te brengen. Wij richten ons op mensen van verschillende leeftijden, geloofsachtergronden en culturen.

 

De hele middag door, verzorg ik klanksessies in het Meester Geertshuis in Deventer. Een gastvrije huiskamer waar mensen even op adem kunnen komen. Het is een plek waar je kunt zijn wie je bent, waar aandacht is voor wat bezoekers beweegt en bezielt, of het nu gaat om mooie of om teleurstellende ervaringen.

 

Je bent er van harte welkom om deel te nemen aan een van de Klankbaden die ik daar geef.

 

Kom zoals je bent en wees welkom.

 

Wanneer:

zaterdag 21 september 2019

Waar:

Meester Geertshuis, Assenstraat 20 in Deventer

Hoe laat:

om 12.35 uur, 14.00 uur en 15.00 uur

(inloop is steeds een kwartier van tevoren, kom op tijd, want vol = vol)

Kosten:

Gratis entree

Ik kijk er naar uit om je te mogen verwelkomen.

In liefdevolle resonantie,

Anuschka

Entree is gratis

5 oktober 2019 Basisworkshop Klankschalen

Ben jij geïnteresseerd in Klankschalen, maar heb je geen idee hoe je hiermee kunt werken? En misschien heb jij al een een Klankschaal en staat deze te verstoffen in de hoek van je kamer, omdat jij niet weet wat je er verder mee kunt?

 

Voor wie:

Deze workshop is bedoeld voor degene die simpelweg basis kennis wil hebben over klankschalen, en overweegt om dit wellicht in de privé sfeer of professioneel op een eenvoudige wijze te integreren.

 

Inhoud workshop:

Tijdens deze praktische workshop leer je de basis beginselen over klankschalen. Je krijgt een stuk achtergrond informatie en leert wat basis toepassingen van klankschalen. Zo zijn er verschillende mogelijkheden in de privé sfeer, (denk aan een meditatief rust moment voor jezelf of kinderen] of professioneel om klankschalen te gebruiken (denk aan een meditatie met een klankschaal).

 

Deze basisworkshop is er op gericht om de klankschaal te leren gebruiken. Zo is  het heel belangrijk voor het effect van de klank, dat de schaal op de juiste wijze wordt aangeslagen. Daarnaast leer je tijdens deze workshop ook over het gebruik van de verschillende mallets (kloppers).

Nadat we de theorie hebben besproken, mag je zelf gaan oefenen met de diverse klankschalen en ga je op een speelse wijze ervaren wat de klankschalen met je doen.

 

Reader:

Na afloop van de workshop ontvang je een reader. Alles wat er tijdens deze middag besproken wordt, vind je hierin terug.

 

Wanneer:

Zaterdag 5 oktober 2019

Waar:

Boomkamp 5 in Rijssen

Tijd:

13.00 – 17.00 uur

 

Jouw bijdrage:

€ 75,00

(dat is inclusief onbeperkt koffie/thee, wat lekkers en een reader)

Eventueel meenemen:

Mocht je over een matje beschikken, neem deze dan mee.

Er zijn klankschalen aanwezig om mee te oefenen. Maar mocht je zelf over een klankschaal beschikken, neem deze dan zeker mee naar de workshop, zodat je leert werken met je eigen klankschaal.

 

Aanschafmogelijkheid klankschalen:

Tijdens de workshop is het ook mogelijk om een klankschaal en mallet aan te schaffen. De schalen zijn van hoge kwaliteit en zorgvuldig uitgezocht. De prijzen variëren tussen de 35 en 100 euro. Pinbetaling is mogelijk.

Info en opgave is mogelijk via:

info@volledigcoaching.nl

Ik kijk er naar uit om je te mogen begroeten.

In liefdevolle resonantie,

Anuschka

€ 75,00

Please reload