Volledig Coaching organiseert regelmatig leuke activiteiten en workshops die in het teken staan van Klank, Rust en terugkomen bij jezelf.

Workshop Ocean Drum maken

Een Ocean Drum is een plat rond instrument die het geluid van de zee nabootst. Wanneer je de Ocean Drum zachtjes ronddraait, geeft dat een rustig, kalmerend effect. Je kunt even heerlijk wegdromen bij het geluid van de branding of juist een woeste zee.

 

Hoe zou het zijn, als je elke dag deze heerlijke klank om je heen hebt? Om dat te ervaren, kun je nu je eigen Ocean Drum maken.

 

Workshop Rainstick maken

Ergens in Afrika, al eeuwenoud, werden rainsticks gebruikt om de geesten er aan te herinneren dat regen welkom was. Dit instrument wordt ook bij de Indianenvolken, o.a. in Zuid- en Midden Amerika gebruikt om de regen op te roepen voor een goede oogst. Rainsticks worden al vanouds over de hele wereld gebruikt als muziekinstrument. Het zijn holle buizen die, als je ze kantelt, het geluid van regen geven. Het geluid heeft een kalmerende en inspirerende werking. De klank is afhankelijk van de materialen waaruit de rainstick vervaardigd is en de beweging die je met de buis maakt.

 

Tijdens deze workshop ga jij je eigen rainstick maken van een Bereklauw. Alle basismaterialen zijn al aanwezig, maar heb je zelf bijzondere of speciale versieringen, neem deze dan graag mee.

Mindful wandelen

Wil jij ook graag goed geaard zijn en leren hoe je stappen kunt zetten naar een mooier, bewuster en inspirerender leven? Meld je dan nu aan voor Mindful wandelen.

 

Een serie van vier wandelingen waarbij je op een speelse manier aan de slag gaat met Mindfulness. Tijdens deze heerlijke wandelingen, word je aan de hand van diverse thema's uitgenodigd om naar binnen te gaan. Wat leeft er in jou en wat heb jij op dit moment nodig? In kleine groepjes gaan we de Sallandse Heuvelrug op en zetten we de natuur in als spiegel van jouw innerlijke belevingswereld.

Klankvariatie

Kun jij wel een rustmomentje gebruiken in je leven en wil jij ook graag goed geaard zijn? Meld je dan nu aan voor Klankvaratie.

 

Een serie van vier bijeenkomsten waarbij je op een ontspannen en speelse manier aan de slag gaat met klank. In kleine groepjes gaan we klank ervaren. Wat komt er o.a. aan bod: Klankmeditatie, klankverhalen, klankspelen en klankmassage.

ACTIVITEITEN EN WORKSHOPS